turisticka agencija
   
 
                                     KRF


Ostrvo Krf pripada jonskom arhipelagu i nalazi se na najzapadnijoj strani Grčke, na samom ulazu u Jadransko more. Zbog svog povoljnog geografskog položaja i klime večnog proleća važi za najzelenije ostrvo Grčke sa bogatim četinarskim šumama i sa više od tri miliona maslinovih stabala.
Najstarije ime ovog ostrva je Kerkira, naziv koji se sačuvao do današnjih dana. To je ime lepe nimfe Kerkire, zaštitnice Krfa.
Ostrvo Krf je pravi trezor arheoloških, istorijskih i kulturnih bogatstava koja podsećaju na sve civilizacije koje su protutnjale kroz vekove i ostavile svoja obeležja.
Brojne su i poznate plaže koje krase ostrvo: Glifada, Paleokastrica, Sidari, Pelekas i mnoge druge su mesta za avanturu, ali i mesta za odmor.

Mapa Krfa      

          


Kontokali Bay Resort & Spa 5*
www.kontokalibay.com

Lokacija: Hotel se nalazi na istočnom delu ostrva, na samo 5 kilometara od grada Krf. Lociran je na plaži u mestu Kontokali, sa pogledom na plavetnilo mora i planine koje se nalaze na kopnu. Hotel je renoviran 2006/2007 godine.
Smeštaj: Hotel se sastoji od dve zgrade i bungalova i poseduje 243 sobe. Svaka soba ima klima uređaj, kupatilo, terasu, mini bar, satelitsku tv, sef , telefon.
Dodatni sadržaj: Hotel raspolaže sa dva restorana i dve peščane plaže sa opremom za sportove na vodi. Takođe ima bazen i bar pored bazena, piano bar, teretanu, fitnes centar, pozorište, dečije igralište, frizerski salon, 2 teniska terena, parking.


Marbella Hotel 4+*
www.marbella.gr

Lokacija: Marbella Hotel se nalazi u mestu Agios Ioanis Peristeon i smešten je prekoputa plaže. Od grada Krfa je udaljen 15 km. Sastoji se od 6 zgrada i gostima hotela je omogućen direktan ulaz na plažu preko malog puta okruženog zelenilom.
Smeštaj: Marbella Hotel ima standardne, superior sobe i apartmane. Sve su klimatizovane i opremljene kupatilom, fenom za kosu, radiom, satelitskom tv, mini barom, sefom, balkonom/terasom.
Dodatni sadržaj: Od brojnih mogućnosti i usluga u okviru hotela nalaze se restoran, restoran pored bazena, 2 bara, bar pored bazena, veliki bazen, 2 bazena za decu, prodavnice, frizerski salon, kozmetički salon, iznajmljivanje automobila, doktor, internet cafe, pošta, sala za konferencije, dečiji klub.
Corfu Chandris Dassia 4*
www.chandris.gr

Lokacija: Hoteli Corfu Chandris i Dassia Chandris se nalaze u okviru istog hotelskog kompleksa na samoj plaži u Dasiji i udaljeni su 12 km od grada Krfa. Imaju prelep pogled na obalu i more i gostima su na raspolaganju sve usluge i sadržaji oba hotela.
Smeštaj: Hotel Dassia Chandris ima 256 soba, apartmana i bungalova uređenih sa ukusom. Svaka soba ima klima uređaj, satelitsku tv, terasu ili balkon, mini bar, sef, kupatilo.
Dodatni sadržaj: Od dodatnog sadržaja gostima oba hotela su na raspolaganju restorani, barovi, taverna na plaži, stoni tenis, teniski teren, frizerski salon, animacije za decu i odrasle, fitnes centar sa saunom, otvoreni bioskop, tursko kupatilo, masaža (uz doplatu).

 

Hotel Iberostar Kerkyra Golf 4*
www.iberostar.com

Lokacija: Iberostar Kerkyra Golf Hotel se nalazi samo 3 km od grada Krfa u mestu Alikes. Smešten je na plaži i ima prelep pogled na Jonsko more.
Smeštaj: Ukupan kapacitet hotela je 240 soba i sve su opremljene centralnom klimom, telefonom, mini barom ili frižiderom, muzikom, sefom, satelitskom tv, fenom za kosu, kupatilom, prostranim balkonima.
Dodatni sadržaj: Dodatni sadržaj hotela uključuje menjačnicu, iznajmljivanje automobila, mini market, prodavnicu suvenira, zlataru, veliki bazen na otvorenom, dečiji bazen i igralište, mini klub za decu, 2 restorana, snek bar pored bazena, razne mogućnosti sportova na plaži i vodi, teniski teren, stoni tenis.


 
     
     
 
 
  VISA- DA ili NE
 
 
 

(C) Copyright 2010-2011. Altano travel.

Altano travel
Licenca OTP 552/2010
11000 Beograd, Koste Nađa 16.
tel/fax: (+381 11) 3431-108, E-mail: info@altanotravel.com
 

Cene iskazane na sajtu su informativnog karaktera. 
Za više detalja o ponudi kontaktirajte poslovnicu agencije Altano Travel