turisticka agencija
   
 
                                  SKIATOS


Skiatos je šumovito ostrvo izuzetne lepote. Dugo je samo 14 km i udeljeno je 2,5 sata plovidbe trajektom od Volosa. Skiatos je poznat po velikom broju prelepih plaža (zvanično 66), kako u blizini grada, tako i na severozapadnoj, nenaseljenoj, strani ostrva.  Zajedno sa ostrvima Skopelos i Alonisos, Skiatos je deo Marina nacionalnog parka,koji je stanište za mnoge retke životinjske vrste. Ovde možete da plivate kraj jata delfina.
Glavni grad je Skiatos i jedino je naseljeno mesto na celom ostrvu, a ostalo su turistička naselja i hotelski kompleksi, koji se harmonično uklapaju u prirodni ambijent ostrva.
Tipičan je ostrvski gradić sa brojnim prodavnicama, tavernama, barovima i bogatom noćnom zabavom.

Skiatos vile        
Mapa Skiatosa    

          


SKIATOS - Individualni polasciKassandra Bay Hotel 5*

www.kassandrabay.com

Hotel je smešten u zalivu Vasilias, u perfektnoj harmoniji luksuza i jednostavnosti i prefinjene atmosfere. Okružen je borovom šumom i maslinjacima. U hotelu se nalazi 94 elegantno opremljenih soba, punog konfora i različitih stilova. Sve sobe imaju prostrane balkone sa jedinstvenim pogledom.
Dva otvorena bazena se nalaze u živopisnom okruženju negovanog vrta. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni. Na samo par koraka se nalazi peščana plaža, a Vasilias plaža, nagrađena plavom zastavicom, je samo par minuta udaljena od hotela.Skiathos Princess Hotel 5*

www.santikoshotels.com

Hotel Skiatos Princess  je nalazi u uvali Agia Paraskevi, na samoj obali i pravi je izbor za porodice i parove koji žele izuzetan odmor i visok stepen usluga . Individualno dizajnirane sobe i apartmani  okruženi  su negovanim vrtovima, na samo par koraka od mora. Hotel Skiatos Princess  nudi sofisticirani odmor u jedinstvenom i autentičnom konforu .
Ovaj deluxe resort na  Skiatosu je član grupacije Small Luxury Hotels Of The World.

Cena je po OSOBI, po danu na bazi noćenja sa doručkom.Kanapitsa - Mare Hotel & Spa 4* 

 

www.kanapitsamare.com

Hotel je idilično smešten na živopisnom brežuljku, okružen borovom šumom i maslinjacima, iznad peščane plaže Tzaneria.
Sobe i apartmani su renovirani i stilski uređeni, iz kojih se pruža spektakularan pogled na more.
Kraj otvorenog bazena je prostrana terasa i elegantni foaje sa Lithos barom, odakle se pruža predivan pogled na grad Skiatos i Glossa ostrvo.

Cena je po SOBI, po danu na bazi noćenja sa doručkom


Magic Hotel 4*

www.magic-hotel.com

Hotel sa nezaboravnim pogledom. Ima prelep panoramski položaj, na 250m od mora u zalivu Agia Paraskevi. Magic Hotel je udaljen od grada samo 6 km.
Hotel je nedavno  renoviran. Ima 35 soba (od kojih 8  apartmana) u 3 odvojene celine. Hotel ima više raznovrsnih tipova soba. Svaka soba je tematski individualno dekorisana sa notom komfora i luksuza. Svaka soba, pored osnovne opreme, ima i frižider, TV, sef, bademantile, papuče,  ima i prostran uređen balkon sa garniturom za sedenje  i pogledom na more. U sklopu hotela je i bazen, kao i a la carte restoran.

Cena je po SOBI, po danu, NOĆENJE sa DORUČKOM
3. osoba u dvokrevetnim  sobama- na UPIT


Plaza Hotel 3*

www.plaza.gr

Hotel Plaza se nalazi u uvali Kanapitza, na 5km od Skiatosa. Okružen borovom šumom i maslinjacima, od mora je udaljen samo 100m.  Poseduje svoju uređenu peščanu plažu na kojoj je  Taverna.
Hotel ima 80 konforno dekorisanih soba. Svaka soba  ima kupatilo, mini bar, fen, telefon, prostrane  balkone sa pogledom, TV. Ispred hotela je bazen sa ležaljkama i barom.

Cena je po SOBI, po danu, noćenje sa doručkom


Troulos Bay Hotel 3*

Hotel Troulos se nalazi na odličnoj lokaciji, u istoimenoj uvali, na samoj obali mora. Negovani vrt  oko hotela i novog bazena sa ležaljkama proteže se do same peščane plaže.
Hotel je idealan za porodice. Ima 43  sobe, uređene jednostavno, u tradicionalnom stilu. Svaka soba ima klima uređaj, frižider, sef  i terasu ili balkon sa bočnim ili direktnim pogledom na more.
Restoran ima terasu sa pogledom na more. U neposrednoj blizini hotela  je nekoliko taverni sa terasama kraj samog mora.

Cena je po SOBI, po danu, NOĆENJE sa DORUČKOM

 

 
     
     
 
 
  VISA- DA ili NE
 
 
 

(C) Copyright 2010-2011. Altano travel.

Altano travel
Licenca OTP 552/2010
11000 Beograd, Koste Nađa 16.
tel/fax: (+381 11) 3431-108, E-mail: info@altanotravel.com
 

Cene iskazane na sajtu su informativnog karaktera. 
Za više detalja o ponudi kontaktirajte poslovnicu agencije Altano Travel