turisticka agencija
   
 
                                SKOPELOS


Skopelos jedno od 4 ostrva koje zajedno sa Skiatosom, Alonisosom i Skirosom čine grupaciju ostrva Severni Sporadi. Veći deo  površine ostrva od 96 km², zauzimaju  borove šume, maslinjaci i vionogradi.
Na 67km dugoj peščanoj obali su prelepe plaže  i uvale sa borovom šumom koja se spušta do same obale tirkiznog, kristalno čistog mora.
Na Skopelosu se nalazi nekoliko naseljenih mesta, od kojih su najveća Skopelos grad, Panormos, Loutraki, Stafilos.Skopelos grad je glavni grad ostrva Skopelos. U gradu se nalaze vizantijse pravoslavne crkve,  restorani ,taverne  i kafici i  smatra se jednim od najlepših mestom u celoj ostrvskoj Grčkoj.
Panormos je letovalište u zalivu Panos, 15 km jugozapadno od grada Skopelos i okruženo je borovim šumama.  U samom mestu se nalazi očuvan akropolj iz antičkog vremena. Plaža Panormos je jedna od najlepših plaža na Skopelosu, zlatni pesak, bujna borova vegetacija i tirkizno more do kojih se dolazi prelazeći jedan mali fjord.


Mapa Skopelosa        Skopelos vile          

          


SKOPELOS - individualni polasci
Besplatan povratni transfer


Rigas hotel 3* - Skopelos grad
http://www.skopeloshotels.eu/rigas-hotel/


Hotel se nalazi na 400 m od mora i luke grada Skopelos. Hotel poseduje 50 standardnih soba, 20 studija i 10 apartmana moderno opremljenih, svaki sa toaletom (T/WC), klima uređajem, direkt telefonskom linijom, frižiderom, TV i balkonom. Na raspolaganju gostima je i recepcija otvorena 24 h, restoran gde se služi doručak na principu svedskog stola (izbor više jela – samoposluživanje), otvoreni bazen i bar. Svako veče u baru na bazenu se održavaju različite muzičke manifestacije.

Cena je izražena u EUR po osobi dnevno, noćenje sa doručkom

 


Blue Suites hotel 4* - Panormos
http://www.skopeloshotels.eu/blue-suites/


Ovaj hotel se nalazi na jednoj od najlepših plaža Skopelosa – Panormos, 16 km od grada Skopelos. Hotel poseduje 5 apartmana i 12 komfornih soba, svaki sa toaletom (T/WC), klima uredjajem, SAT TV, WiFi internetom, sefom, fržiiderom i balkonom, ok kojih većina ima pogled na  bazen i more. Na raspolaganju gostima je veliki parking samo za goste hotela, restoran gde se služi doručak na principu švedskog stola (izbor više jela – samoposluživanje), bazen i bar.

Cena je izražena u EUR po osobi dnevno, noćenje sa doručkom

 


Skopelos Holidays Hotel & Spa 5* - Skopelos grad
http://www.skopeloshotels.eu/holidays-hotel/


Hotel se nalazi u blizini grada Skopelos na udaljenosti od oko 1 km, u okruženju  maslinjaka. Hotel poseduje standardne sobe, apartmane i bungalove sa privatnim bazenima,  svaki sa toalteom (T/WC), klima uredjajem, frižiderom, besplatnim WiFi internetom, nameštenim balkonom, privatnim sefom. Gostima je na
raspolaganju još i recepcija 24 h, spa centar koji se doplaćuje na licu mesta, sauna, teretana, mali odgbojkaški, košarkaski   i fudbalski teren, dečije igralište, restoran gde se služi doručak na principu švedskog stola (izbor više jela – samoposluživanje), otvoreni bazen i bar, rent a car servis.

Cena je izražena u EUR po osobi dnevno, noćenje sa doručkomNapomena:

  • Besplatan povratni transfer za odrasle osobe i automobile na relaciji:
         - Aerodrom Skiatos - Skopelos – Hotel
         - Luka Volos ili Ag. Konstantinos – Skopelos – Hotel
 
     
     
 
 
  VISA- DA ili NE
 
 
 

(C) Copyright 2010-2011. Altano travel.

Altano travel
Licenca OTP 552/2010
11000 Beograd, Koste Nađa 16.
tel/fax: (+381 11) 3431-108, E-mail: info@altanotravel.com
 

Cene iskazane na sajtu su informativnog karaktera. 
Za više detalja o ponudi kontaktirajte poslovnicu agencije Altano Travel