turisticka agencija
 

Ekskluzivna putovanja prilagođena Vašim željama

 
 

Lična putovanja
Vaša slika sveta!

Vaša poslovna putovanja
su naš posao!

Luxury Travel
Putujte sa stilom!

Imate specifična turistička interesovanja? Želite jedinstveno putovanje, destinacije iz vaših snova, sa osobama koje Vi odaberete, u vreme kada Vama odgovara? Mi slušamo vaše želje i pripremamo personalizovano putovanje koje je jedinstveno prilagođeno Vama. Individualna putovanja su Vaša lična putovanja!

Sarađujemo
sa najvećim turoperatorima u svetu i pažljivo biramo partnere koji garantuju besprekornu uslugu i najviše standarde kvaliteta na destinaciji. Recite nam Vaše snove. Kreiraćemo putovanje kakvo Vi želite.

Vaš izbor su:
destinacija, datum i dužina putovanja, hoteli i vile, način prevoza, avio kompanija. Možete zahtevati i posebne usluge, kao što su rent-a-car, ličnog vodiča, ulaznice za kulturne i druge događaje.

Vi se fokusirajte na vaš biznis, a mi ćemo brinuti o detaljima vaših poslovnih putovanja, baziranim na vašoj specijalnosti.

Mi znamo da je vaša delatnost specifična, a takve su i vaše turističke potrebe. Zato je ALTANO TRAVEL tu da vam ponudi da vaša poslovna putovanja budu što više relaksirajuća i produktivna.

Povoljnost korporativnog turizma je u tome sto Vam omogućava da se opustite i/ili završite posao u isto vreme. Pored poslovnih sastanaka, edukativnih seminara ili kongresa, podrazumeva i druženje, obilazak kulturnoistorijskih znamenitosti, kao i organizaciju Team Building-a.

Incetive programi motivišu i nagradjuju grupu za već postignute rezultate u radu, ali i za postizanje uspeha koji tek dolaze.

U okviru naše korporativne saradnje, obezbeđujemo organizaciju svih segmenata vašeg poslovnog puta: Rezervacija hotela, avio karte, transfer, rent-a-car... Mi vam možemo pomoći da pronađete najbolji prostor za vaše susrete i napravite najbolji izbor za vas događaj, bilo da organizujete sastanak upravnog odbora ili promociju vašeg proizvoda.

Luxury Travel su privatna putovanja, kreirana za elitnu klijentelu koja očekuje najviši nivo luksuza, usluga i pažnje od trenutka planiranja putovanja do dana povratka kući
.
Svaki dan putovanja je kreiran prema vašim potrebama i prilagođen vašim željama.

Privilegije Luxury Travel putovanja:

 
     
     
 
 
  VISA- DA ili NE
 
 
 

(C) Copyright 2010-2011. Altano travel.

Altano travel
Licenca OTP 552/2010
11000 Beograd, Koste Nađa 16.
tel/fax: (+381 11) 3431-108, E-mail: info@altanotravel.com
 

Cene iskazane na sajtu su informativnog karaktera. 
Za više detalja o ponudi kontaktirajte poslovnicu agencije Altano Travel